ترفندهای رفع بوی سوختگی غذا
بوی مطبوع هر غذایی برای همهٔ ما لذتبخش است اما روزهای هست که در آشپزخانه بوی سوختگی غذا جای خود را به بوی عطر آن میدهد. بوی پیچیده در فضای آشپزخانه با روشن کردن هواکش و باز کردن در و پنجرهها قابل رفع است اما با بوی خود غذا و طعم سوختگی آن چه باید کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با راهکارهای موثر رفع بوی سوختگی انواع خورش، برنج و شیر آشنا شوید.
رفع بوی سوختگی برنج
برنج در غذاهای ایرانی جایگاه ویژهای دارد و توجه به کیفیت پخت آن برای اکثر ایرانیان مهم است، اما گهگاهی ممکن است برنج بسوزد و عطر و طعمش تغییر کند. در این صورت بهتر است یک عدد پیاز را به ۴ قسمت برش بزنید و لابهلای برنج قرار دهید تا بوی سوختگی جذب آن شود سپس پیاز ها را دور بریزد و برنج را استفاده کنید.
راهکار دیگر استفاده از تکههای نان روی سطح برنج تا زمان کشیدن آن و یا استفاده از یک تکه پنبهٔ آغشته شده به آبلیمو و قرار دادن آن روی برنج است.
منبع: https://acas.media/7310/ترفندهای-رفع-بوی-سوختگی-غذا/
برچسب: ،