کافه گلدون کافه گلدون .

کافه گلدون

ترش،‌ ملس،‌ شیرین |طرز تهیه لواشک آلو


سه فصل سال را پشت سر گذاشتیم تا به فصل تابستان و میوه‌های ترش و ملس و شیرین آن برسیم و اندکی صبر کنیم تا اواسط مرداد شود و میوه‌های رسیده و نرم شده ‌را برای تهیه لواشک در منزل کنار بگذاریم. مطمئناً لواشک خانگی بسیار سالم‌تر و بهداشتی‌تر از لواشک‌های آماده است اما اغلب پیش می‌‌آید که در منزل لواشک درست می‌کنیم اما طعمی که دارد باب میل ما نیست و ترجیح می‌دهیم لواشک آماده تهیه کنیم. اما تهیه لواش در خانه کار ساده‌ای است و رعایت چند نکته مهم کافی است تا لواشکی خوشمزه‌تر از لواشک‌های آماده در خانه تهیه کنیم. از آنجایی که لواشک آلو در بین طعم‌های مختلف لواشک،‌بسیار پرطرفدار است ما در این بخش شما را با طرز تهیهٔ آن آشنا می‌کنیم.

برای تهیهٔ لواشک آلو با طعم ترش حتماً از آلوهای ترش استفاده کنید و آلوهای شیرین و نرم را برای تهیه لواشک‌های ملس کنار بگذارید. آلوها را کاملاً تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس چوب آن را جدا کنید و با چاقو آن را دو قسمت کنید تا هسته به راحتی از آلو جدا شود اگر آلو خیلی رسیده و نرم باشد نیازی به استفاده از چاقو ندارید و با انگشت دست می‌توانید هسته ‌آلوها را جدا کنید. بعد از این مرحله دو لیوان آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید بعد از جوش آمدن آب، آلوها را به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد با کفگیر تخت آلوها را هم بزنید و کمی آنها را فشار دهید تا له شود. سپس نمک را به آن اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید. هنگامی که مایع لواشک غلیظ شد و روی آن حباب‌های ریزی ایجاد شد طعم لواشک را بچشید و اگر نیاز به نمک داشت کمی به آن نمک اضافه کنید. البته بهتر است در این مرحله مایع لواشک زیاد شور نباشد زیرا هنگام خشک شدن،‌ لواشک شورتر می‌شود.

منبع: https://acas.media/3680/ترش،%e2%80%8c-ملس،%e2%80%8c-شیرین-طرز-تهیه-لواشک-آلو/


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۳۵:۴۲ توسط:مهدی موضوع: نظرات (0)