کافه گلدون کافه گلدون .

کافه گلدون

راهنمای آشپزی با به


میوه به جزء پرخاصیت‌ترین میوه‌های پاییزی است و برای تسکین بسیاری از بیماری‌ها از جمله؛ افسردگی، زخم معده،  بیماری‌های قلبی استفاده می‌شود. علاوه بر آن روغن به خواص ضد تعریق داشته و دانه‌های آن برای درمان گلودرد استفاده می‌شود. میوه «به» به سیب طلایی معروف است. میوه به نیز مانند سایر میوه‌ها، مواد مغذی فراوانی چون؛ پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم داشته و برای سلامتی خیلی مفید است. به طور کلی از مهم‌ترین خواص به می‌توان؛ خواص ضد التهابی به، کمک به لاغری و کاهش وزن، خواص معجزه‌گر به برای زخم معده و درمان بیماری‌های معده و هموروئید، خواص ضد اکسیدانی  میوه به، درمان تهوع و استفراغ ، خواص ضد ویروسی، کاهش فشار خون، خواص ضد سرطانی، درمان استرس، درمان بیماری‌های کبدی و چشم، کاهش سطح کلسترول و…. نام برد. در ادامه مطلب شما را با آنچه که می‌شود با میوه به درست کرد بیشتر آشنا می‌کنیم.

منبع: https://acas.media/10618/راهنمای-آشپیزی-با-به/


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ دی ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۵۷:۴۹ توسط:مهدی موضوع: نظرات (0)